Monday, August 17, 2009

the party

saturday night, like the other saturday night, like always...
me, budi, and william were celebrating our birthday.
eating and singing (karaoke)
have fun, took a lot of pictures (as always)

william-budi-me




what i wear:
white tank top: Zara
black shawl: unbranded
balloon skirt: Body&Soul
bag: Salvatore Ferragamo
wedges: unbranded

♥♥ Tii

11 comments:

monica said...

lookin cute as always

Sang said...

nice top :]!
cute post, too.

laptop2vpro said...

Hello my friend
How are you my friend?
I wish you a happy day
I will visit your blog
If you have time please visit my site

http://laptop2vpro.blogspot.com/

http://love2vqn.blogspot.com/

janettaylor said...

Lovely bag Honey! :-)

XoXo

Caroline Robianto said...

looks like you guys are having so much fun :)


http://sergeantkero.blogspot.com

. said...

Cute blog :)


http://stoleninspiration.blogspot.com/

F i K a said...

hey riatii..why did u ask for the exchange link? we already exchange link since last month and U can see your link in part "LOVELY BLOGGER" at my blog :)

hmm..ttg layout, itu aq cuma download dr template yg ud jadi&free..klo mau kayak punya aq, linknya ada dibagian bawah blog aq atau kamu googling aja "Free Template blogger 3 coloum" untuk template2 lainnya :)..
tp klo kamu mau ganti template, siap2 aja smua blogroll dan segala macem yg ada diside bar kamu kedelete..krn dulu aq sempet bgtu..jd nanti kamu kayak baru mulai nge-blog lagi, yang bakal ada cuma postingan kamu aja :)

Sarah O said...

http://fashonestademodauniquechic.blogspot.com/
okay my link on your page your link on my page?
happy blogging!
sarah

RiaTii said...

monica: thanks dear (:

sang: i'm fine (: thanks for reading my blog and drop me some comment. okay i'll visit yours.

janettaylor: yeah. i love that bag too (:

caroline: we are (:

said: thanks (:

fika: hahaha i'm totally blank that we already exchange link and i already saw it at your place. sorry ):
hmmm. okay, kynya i'll try from your link aja deh. hehehe. kl background nya poto kita or our design gitu juga bisa yha kak ?

sarah: okay. we exchange link dear (: happy blogging too. and thx for the comment. i really appreciate it.

F i K a said...

hmm..kamu ud download file templatenya blom?aq jg bingung siy gmn ngejelasinnya..tp coba aja kamu googling dan cari cara ganti template di blog..krn aq jg taunya dari situ..hehe

klo utk ganti background dgn foto/design kita..aq jg blom tau gmn caranya :(..masih mencari tau niy..hehe

RiaTii said...

fika: udah download kok kak. coba deh tar aku coba2 lg. hehehe.
kl mau cr di google key word nya apa ?
btw thanks (: